ماشین سازی تیام

انواع قالب بلوک زن

یکی از مهم ترین و ضروری ترین مصالح برای پیشبرد پروژه های عمرانی بلوک سیمانی و بتنی است. در گذشته برای ساختن بلوک، مواد اولیه را به صورت دستی با هم ترکیب می کردند،

قالب های بلوک زن را به صورت دستی می ساختند، مواد را درون قالب می‌ریختند و در نهایت بعد از آماده شدن بلوک، آن را به صورت دستی و باز هم با فشار دست از قالب جدا می کردند.

این فرایند علاوه بر این که بسیار زمان گیر بود، هیچ گاه نتیجه مطلوب را نداشت و بلوک های آماده شده به صورت دستی کیفیت خوبی نداشتند.

بزرگ ترین عیب قالب زنی بلوک به صورت دستی این بود که بلوک ها در نهایت رتک می خوردند که علت آن کافی نبودن فشار دست برای قالب زنی بتن بود.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی دستگاه های بلوک زن هم شکل تازه ای به خود گرفته اند. با ما در این مطلب از ماشین سازی تیام همراه باشید تا به بررسی انواع قالب دستگاه بلوک زن بپردازیم. در ادامه مقاله بلوک زنی اتوماتیک مطالبی را در این باره برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد.

قالب دستگاه بلوک زن چند نوع دارد. قالب هر دستگاه بلوک زنی با توجه به نوع خود دستگاه تعیین می شود.

این به این معنی است که اگر دستگاه شما دستی باشد قالب بلوک زن شما یک مدل و اگر اتوماتیک باشد، قالب متفاوت خواهد بود. بنابراین بهتر است پیش از پرداختن به انواع قالب، انواع دستگاه بلوک زن را بررسی کنیم.

دستگاه بلوک زن دستی، دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیکو بلوک زنی اتوماتیک، همان طور که گفتیم، هر کدام از این دستگاه ها قالب های مخصوص خود را دارند که از نظر بازدهی و تعداد تولید بلوک در روز باهم متفاوتند.

اجازه بدهید هرکدام از این دستگاه ها و قالب های مورد نیازشان را با جزئیات بیشتر بررسی کنیم. قالب دستگاه بلوک زن دستی، اشتباه نکنید. این دستگاه هیچ شباهتی به سیستم سنتی بلوک زنی ندارد.

این دستگاه ساده ترین دستگاه ساخت بلوک های بتنی است که به آن دستگاه تخم گذار هم می گویند.

این دستگاه به این دلیل تخم گذار نامیده می شود که شیوه تولید بلوک سیمانی در آن شبیه تخم گذاران است. روش کار این دستکاه به این صورت است که ملات به صورت دستی درون قالب ها ریخته می شود و سپس با فشار دادن یک اهرم مواد درون قالب فشرده می شوند.

بعد از این که بلوک شکل قالب را به خود گرفت، دستگاه به سمت جلو حرکت می کند و ردیف بعدی بلوک ها را می سازد؛ درست مثل این که تخم گذاری از روی تخم هایش بلند شود و یک قدم به جلو حرکت کند.

دستگاه بلوک زن هیدرولیک تیام

دستگاه بلوک زن هیدرولیک 2600

قالب  بلوک زن نیمه اتوماتیک

دستگاه نیمه اتوماتیک به این علت این گونه نام گذاری شده که کیفیتی بینابین دستگاه دستی و اتوماتیک دارد.

در این دستگاه بخشی از عملیات قالب گیری یعنی عملیات ویبره به صورت خودکار انجام می شود و اهرم فشار آن هم هیدرولیکی است. همان طور که واضح است کار با این دستگاه به مراتب ساده تر از دستگاه قالب گیری سنتی است و البته اندازه بلوک های تولید شده توسط این دستگاه هم به مراتب دقیق تر است.

دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک هم مانند دستگاه بلوک زن دستی، به شکل جانور تخم گذار عمل می کند و از قالبی به قالب دیگر در حرکت است.

قالب دستگاه بلوک زن اتوماتیک، کار با این دستگاه از هر نظر آسان تر از دو دستگاه دیگر است و بلوک های تولید شده توسط آن بیشترین کیفیت را دارند. ساخت بلوک به کمک این دستگاه فرایندی کاملا اتوماتیک و بدون دخالت نیروی دست انسان است و دستگاه هم حرکتی ندارد.

این دستگاه مجهز به یک نوار نقاله است که بعد از تولید بلوک سیمانی، حرکت می‌کند و بلوک های آماده شده را به بیرون از دستگاه هدایت می کند.

درست است که قالب دستگاه های بلوک زن اتوماتیک نسبت به دو مدل دیگر گران تر هستند، اما این را هم در نظر بگیرید که صرف هزینه برای چنین دستگاهی عین سرمایه گذاری است. تعداد قالب موجود در دستگاه های بلوک زن، تعداد قالب در هرکدام از دستگاه های یاد شده با دیگری متفاوت است.

دستگاه های بلوک زن دستی اصولا قالب های چهارتایی دارند. این تعداد در دستگاه های نیمه اتوماتیک به ۵ و در دستگاه های اتوماتیک به شش، هشت، یازده قالب می رسد. توجه کنید که تعداد قالب های موجود در هر دستگاه با توجه به برند سازنده آن می تواند متفاوت باشد.

تعویض قالب دستگاه بلوک زنی در دستگاه های دستی و اتوماتیک متفاوت است و برای هر مدل دستگاه به روش خاص خود انجام می شود.

شما می توانید انواع قالب دستگاه های بلوک زن را از طریق سایت ما خریداری کنید. کارشناسان ما در ماشین سازی تیام به شما کمک می کنند تا بر اساس بودجه خود بهترین مارک دستگاه بلوک زنی را خریداری کنید.

تجهیزات مورد نیاز دستگاه بلوک زنی، انواع بلوک برای استفاده در مصالح ساختمانی به دلیل داشتن بازار فروش بالا به طور عمده در کارگاه ‌های کوچک و بزرگ به تولید می ‌رسند و به بازار عرضه می ‌شود.

بلوک در واقع قطعه ‌ای است که از شن یا ماسه ساخته می‌ شود و می ‌تواند توپر یا توخالی باشد و دارای ابعاد متفاوتی است. بلوک ‌ها برای استفاده در ساختمان ‌ها به جای مصالحی همانند آجر استفاده می ‌شوند.

بلوک دارای مزایای بسیاری نسبت به آجر و دیگر مصالح است که باعث شده است استفاده از بلوک مقرون به صرفه‌ تر و دارای مزایای بیشتری باشد.

بلوک خاصیت ضد حریق بودن و عایق صدا بودن بالایی را داراست. داشتن این ویژگی ‌ها و از همه مهم‌ تر نیاز مشتری به بلوک باعث شده است افرادی برای تاسیس یک کارگاه بلوک زنی اقدام نمایند. علاوه بر مراتب اداری برای تاسیس یک کارگاه بلوک‌ زنی این کارگاه مستلزم تجهیزات و وسایلی ‌برای شروع کار می ‌باشد.

بلوک ‌ها دارای انواع متفاوتی می ‌باشند مانند بلوک سیمانی، پوکه ‌ای و لیکا و … . با توجه به این که چه نوع بلوکی و در چه ابعادی به تولید خواهد رسید تجهیزات و وسایل مورد استفاده و حتی ابعاد فضایی که کارگاه در آن ساخته می ‌شود می ‌تواند متفاوت باشد.

مقاله نکات مهم در خرید بلوک زن به شما کمک می کند تا راحت تر دستگاه تولید بلوک اتوماتیک یا بلوک زن نیمه اتوماتیک خود را انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست