ماشین سازی تیام

سیمان چیست؟

سیمان، یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی ساخته دست بشر است که به منظور اتصال اجزا مختلف یک سازه نظیر سنگ، آجر، کاشی و غیره مورد استفاده قرار می ‌گیرد.
علاوه بر این، سیمان یکی از ترکیبات اصلی بتن در ساخت سازه‌ های مختلفی مانند پل، سد، ساختمان ‌های مسکونی، ساختمان‌ های تجاری و دیگر سازه‌ های بتنی است.

ساختار اصلی سیمان، از مواد معدنی نظیر سنگ آهک، رس یا ماسه، بوکسیت و کانی آهن تشکیل می ‌شود. کلینکر چیست. با حرارت دادن به مواد خام مورد استفاده در تولید سیمان، ماده ‌ای به نام کلینکر به وجود می ‌آید. با آسیاب کردن این ماده و افزودن ترکیباتی نظیر گچ به آن، سیمان تشکیل می ‌شود.

دستگاه بلوک زن مکانیکی ماشین سازی تیام

دستگاه بلوک زن هیدرولیک 5 قالبه

تاریخچه استفاده از سیمان به چه دورانی باز می گردد؟

از زمان ظهور تمدن بشری تا به امروز، سیمان به شکل ‌های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است. توسعه سیمان از خاکستر های آتشفشانی، ژیپس سوخته، آهک آبدار و اولین سیمان هیدرولیکی مورد استفاده توسط رومیان در قرون وسطی تا قرن هجدهم میلادی ادامه داشت.

در این قرن، جیمز پارکر حق اختراع سیمان رومی را به نام خود ثبت کرد. این سیمان در آن دوران از شهرت بالایی برخوردار بود. با این وجود، در اواسط قرن نوزدهم محصول جدیدی با نام سیمان پرتلند جای سیمان رومی را گرفت. در قرن نوزدهم میلادی تحقیقات و نوآوری ‌های زیادی بر روی نحوه ساخت و کاربرد سیمان پرتلند انجام شد.

در این دوران، ویلیام اسپدین، سیمان پرتلند جدیدی را گسترش داد که خیلی زود مورد توجه قرار گرفت. با این وجود، ایزاک چارلز جانسون به عنوان پدر سیمان پرتلند شناخته می‌شود. این فرد با معرفی روشی برای ساخت سیمان پرتلند در کوره، مشارکت بزرگی در تاریخ سیمان داشته است.

در قرن نوزدهم میلادی، سیمان رزندیل در شهر نیویورک ساخته شد. به دلیل سختی مناسب این سیمان رزندیل، این نوع سیمان در اوایل عرضه با تقاضای بالا مواجه بود اما به دلیل طولانی بودن زمان گیرش آن، سیمان پرتلند بار دیگر به گزینه اول مصرف کنندگان تبدیل شد.

امروزه برای ساخت بزرگراه و پل، از ترکیب سیمان رزندیل پرتلند استفاده می‌شود. این ترکیب دارای دوام بالا و زمان گیرش پایین است. سیمانی که اکنون در ساخت سازه ‌های مختلف مورد استفاده قرار می ‌گیرد، نتیجه آزمایش ‌ها، تغییر ها و پیشرفت ‌های قابل توجهی است.

هدف از تغییر ترکیب سیمان در سال ‌های گذشته، دستیابی به محصولی مستحکم و بادوام برای ساخت جاده، آزاد، پل و دیگر سازه‌ ها بوده است. اکثر سیمان ‌های امروزی از سیمان پرتلند به عنوان ترکیب اصلی یا یکی از ترکیبات اصلی خود استفاده می ‌کنند.
در ادامه مقاله بلوک زن نیمه اتوماتیک همرا کارشناسان ماشین سازی تیام باشید. در بخش ‌های بعدی، به تشریح نحوه ساخت کلینکر خواهیم پرداخت.

مواد اولیه سیمان کدام هستند؟

سیمان، از هشت ماده اصلی آهک، سیلیکا، آلومینا، مگنزیا، اکسید آهن، سولفات کلسیم، سولفور تری اکسید و آلکالین نمک قلیایی تشکیل می ‌شود.

مواد مورد استفاده برای ساخت سیمان، خواص شیمیایی و فیزکی آن را تعیین می ‌کنند. از این‌رو آشنایی با این مواد از اهمیت بالایی برخوردار است. به منظور آشنایی با ترکیبات سیمان، باید نقش و عملکرد هر ماده را به خوبی مورد بررسی قرار داد. تغییر میزان مواد اصلی و افزودنی ‌ها در حین فرآیند تولید می ‌تواند بر روی کیفیت مورد نظر تاثیر داشته باشد. عملکرد اجزا تشکیل دهنده سیمان چگونه است. در این بخش از متن معرفی بلوک زن نیمه اتوماتیک، به معرفی عملکرد ها، مزایا و معایب هر یک از اجزا اصلی سیمان می‌پردازیم.

نقش آهک در سیمان چیست؟

ماده کلسیم اکسید یا کلسیم هیدروکسید با عنوان آهک شناخته می‌ شود. این ماده، یکی از اجزا اصلی مورد استفاده در ساخت سیمان ‌های مختلف است. با اضافه کردن مقدار کافی آهک به درون ترکیب سیمان، سیلیکات و آلومینات کلسیم تشکیل می ‌شود.

در صورت کافی نبودن مقدار آهک، مقاومت و زمان گیرش کاهش می ‌یابد. در طرف مقابل، آهک زیاد باعث تورم و کاهش سلامت می ‌شود. نقش سیلیکا در سیمان چیست. سیلیسیم دی اکسید یا سیلیکا، یکی دیگر از مواد مهم در ترکیب سیمان ‌ها است.

اضافه کردن مقدار مناسبی از این ماده به درون ترکیب باعث تشکیل سیلیکات دی کلسیم و تری کلسیم می ‌شود. ویژگی استحکام سیمان، از سیلیکا موجود در آن نشات می ‌گیرد.

دستگاه بلوک زنی هیدرولیک

بلوک زنی مکانیکی 5 قالبه

نقش آلومینا در سیمان چیست؟

آلومینا همان اکسید آلومینیوم با فرمول شیمیایی است. زمان گیرش، به میزان آلومینای موجود در ترکیب سیمان‌ها بستگی دارد. دمای تشکیل کلینکر در حضور مقدار کافی آلومینا کاهش می ‌یابد.

استفاده بیش از حد آلومینا باعث کاهش استحکام می ‌شود.کاربرد های سیمان چه هستند. سیمان، ماده بسیار پرکابردی است. ویژگی‌ های منحصر به فرد این ماده باعث اهیمت بسیار بالای آن در حوزه مهندسی عمران شده است.

کاربرد های اصلی سیمان

ساخت ملات برای گچ کاری، بنایی، بندکشی و غیره، استفاده به عنوان درزگیر اتصالات زهکش‌ ها و لوله‌ ها، مقاوم‌ سازی سازه در برابر آب، به کارگیری در بتن برای ساخت کف، سقف، نعل درگاه، تیر، پله، ستون و غیره، ساخت سطوح سخت به منظور جلوگیری از آثار مخرب شیمیایی و دمایی، ساخت لوله ‌های پیش ساخته پایه ‌ها و تیر حصار، ساخت بلوک های سیمانی ساخت سازه ‌های مهندسی نظیر پل، آبگذر، سد، تونل، فانوس دریایی و غیره، اجرای فونداسیون، کف آببند، گذرگاه و غیره، ساخت چاه، مخزن آب، زمین بازی، تیر چراغ برق، جاده و غیره است.

خواص سیمان

خواص سیمان، به دو گروه اصلی خواص فیزیکی و خواص شیمیایی تقسیم می ‌شوند. در این بخش، به معرفی هر یک از این موارد می ‌پردازیم. خواص فیزیکی سیمان چه هستند. انواع مختلفی از سیمان در ساخت سازه ‌ها مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

وجه تمایز این سیمان ‌ها، خواص فیزیکی آن‌‌ ها است. برخی از پارامترهای کلیدی باعث کنترل کیفیت سیمان ‌های مختلف می ‌شوند. خواص فیزیکی سیمان‌ های مناسب عبارت هستند از نرمی، سلامت، روانی، استحکام، حرارت هیدراتاسیون، افت حرارتی، چگالی توده ای، وزن مخصوص در ادامه، به معرفی این خواص و آزمایش‌های موجود برای تعیین آن ‌ها می ‌پردازیم.

نرمی سیمان چیست؟

اندازه ذرات سیمان، با عنوان نرمی آن شناخته می ‌شود. نرمی مورد نیاز برای ساخت سیمان ‌های با کیفیت از طریق سایش خوب کلینکر در مرحله آخر تولید به دست می ‌آید.

نرخ هیدراتاسیون به طور مستقیم به اندازه ذرات بستگی دارد. به همین دلیل، نرمی یکی از خواص بسیار مهم در سیمان ‌های مختلف محسوب می ‌شود.

سلامت سیمان چیست و چگونه اندازه گیری می شود؟

سلامتی سیمان، توانایی آن در عدم جمع شدگی هنگام سفت شدن است. حجم سیمان‌ های با کیفیت پس از گیرش تغییری نمی ‌کند. وجود مقدار زیادی از آهک و مگنزیای آزاد در ترکیب، باعث افزایش حجم در گذر زمان می ‌شود. عدم سلامت سیمان، مسئله ‌ای است که پس از چندین سال مشخص می‌ شود.

برای اطمینان از سلامت سیمان می ‌توان آزمایش ‌هایی نظیر آزمایش لوشاتلیه یا آزمایش اتوکلاو را بر روی آن انجام داد. آزمایش لوشاتلیه چگونه انجام می شود. در آزمایش لوشاتلیه، از تجهیزات مخصوص برای تعیین سلامت سیمان با توجه به میزان آهک به کار رفته در آن استفاده می ‌شود.

به این منظور، خمیر سیمانی با اسلامپ معمولی بین دو مقطع شیشه‌ای و به مدت بیست و چهار ساعت در دمای بیست تا بیست و یک درجه سانتی ‌گراد زیر آب قرار داده می ‌شود. در مرحله بعد، پس از اندازه ‌گیری فاصله بین مقاطع، نمونه را دوباره به زیر آب بر می‌ گردانند. سپس، با اعمال حرارت به آب، در مدت بیست و پنج تا سی دقیقه آن را به نقطه جوش می ‌رسانند.

آب باید به مدت یک ساعت در نقطه جوش باقی بماند. در مرحله بعد، منتظر می ‌مانند تا دستگاه سرد شود. سپس، فاصله بین مقاطع را دوباره اندازه ‌گیری می ‌کنند. در سیمان ‌های با کیفیت، فاصله بین مقاطع از ده میلی ‌متر عبور نمی ‌کند. در این قسمت از مطلب معرفی بلوک زن نیمه اتوماتیک قصد توضیحاتی در مورد سیمان چگونه ساخته می شود را برای شما کاربران عزیز سایت ماشین سازی تیام داریم.

مراحل تولید سیمان

سیمان، طی شش مرحله اصلی شامل استخراج مواد خام از معادن، آسیاب کردن به همراه توزین و مخلوط کردن، اعمال حرارت اولیه، حرارت دادن در کوره، خنک سازی به همراه آسیاب نهایی و بسته بندی به همراه انتقال به انبار ساخته می‌ شود.

در ادامه، تمام مراحل اصلی ساخت سیمان را توضیح می ‌دهیم. مرحله اول، استخراج مواد خام سیمان از معادن، مواد خام مورد نیاز برای تولید سیمان، شامل سنگ آهک، ماسه یا رس سیلیسیم، آلومینیوم، آهن، شیل، خاکستر بادی، بوکسیت و غیره است. این مواد، سنگ ‌‌های معدنی هستند که پس از استخراج، توسط سنگ شکن به قطعاتی با ابعاد حدود پانزده سانتی ‌متر تبدیل می ‌شوند.

در مرحله بعدی، این قطعات برای رسیدن به ابعاد حدود هفت سانتی ‌متر در فرآیند سنگ شکنی ثانویه قرار می ‌گیرند. به این ترتیب، قطعات سنگی خرد شده برای مرحله بعدی آماده می‌ شوند.

مرحله دوم، آسیاب، توزین و مخلوط کردن، با آسیاب کردن مواد اولیه خرد شده در مرحله قبل و اضافه کردن مواد شیمیایی و افزودنی ‌های مورد نظر، یک مخلوط همگن کوچک ‌تر تشکیل می ‌شود. توزین ذرات در این مرحله با توجه به خواص مورد نیاز صورت می ‌گیرد. معمولا هشتاد درصد این مخلوط از سنگ آهک و بیست درصد باقیمانده آن از رس تشکیل می‌ شود. فرآیند خشک کردن مخلوط مواد خام نیز تا رسیدن رطوبت آن به زیر یک درصد در کارخانه صورت می‌ گیرد. سپس، غلتک‌ های بزرگ و میز های گردان، مخلوط مواد خام را خرد کرده و بهم می ‌زنند.

در نهایت، پودر ریزی به دست می ‌آید که برای انتقال به کوره آماده است. مرحله سوم اعمال حرارت اولیه به مواد خام، برای اعمال حرارت اولیه، مواد خام به محلی با چندین سیکلون انتقال داده می‌شوند. این سیکلون‌ها با استفاده از گاز های داغ تولید شده از طرف کوره، حرارت اولیه را به مواد خام انتقال می‌دهند. هدف از این فرایند، کاهش مصرف انرژی و آلودگی محیط زیستی است.

در این مرحله، مواد خام با عبور از سیکلون‌ها به مواد اکسیدی تبدیل شده و آماده پخت در کوره می ‌شوند. امیدواریم که تا به اینجای مقاله بلوک زن نیمه اتوماتیک توانسته باشیم اطلاعات خوبی را به شما عزیزان ارائه کرده باشیم.

مرحله چهارم، پخت مواد خام در کوره ، در فرآیند تولید سیمان، پخت مواد خام در کوره، اصلی ‌ترین مرحله به شمار می ‌رود. در این مرحله، طی انجام چندین واکنش شیمیایی بین ترکیبات کلسیم و سیلیسیم دی اکسید، ماده ‌ای به نام کلینکر تشکیل می ‌شود. با وجود پیچیده بودن این فرآیند، مراحل تولید کلینکر را می‌ توان به صورتی که در ادامه آمده است شرح کرد.
تبخیر آب آزاد، تبخیر آب موجود در ترکیبات رسی، تبدیل کربنات کلسیم به اکسید کلسیم طی فرآیند کلسیناسیون، تشکیل دی کلسیم سیلیکات بر اثر واکنش با سیلیسیوم، تشکیل فاز مایع بر اثر واکنش با آلومینیوم و ترکیبات دارای آهن، تشکیل دانه ‌های کلینکر، تبخیر مواد فرار، نظیر سدیم، پتاسیم، کلرید ها و سولفات ‌ها، تشکیل تری کلسیم سیلیکات بر اثر واکنش اضافی با دی کلسیم سیلیکات، فرآیند های بالا را می ‌توان بر اساس تغییر دمای درون کوره به چهار بخش تقسیم کرد. دمای صد درجه سانتی ‌گراد، بخار آب آزاد، دمای صد تا چهارصد و سی درجه سانتی‌گراد، کاهش آب و تشکیل اکسید های سیلیسیوم، آلومینیوم و آهن،

دمای نهصد تا نهصد و هشتاد و نه درجه سانتی‌گراد، آزاد شدن CO۲ و تشکیل CaO بر اثر کلسیناسیون، دمای هزار و پانصد و ده درجه سانتی ‌گراد، تشکیل کلینکر واکنش ‌های شیمیایی بین مواد موجود در کوره بعد از بخار آب شروع می ‌شوند. این واکنش‌ ها به ترتیب عبارت هستند از، تجزیه رس، تجزیه دولومیت، تجزیه کلسیت

در دمای پایین، واکنش آلومینا و اکسیژن، واکنش کلسیت باقی مانده. کوره پخت سیمان، سه درجه نسبت به سطح افق زاویه دارد. این زاویه امکان عبور مواد خام از درون کوره را در مدت بیست تا سی دقیقه فراهم می ‌کند. با رسیدن مواد خام به پایین ‌ترین بخش، دانه ‌های کلینکر با شکلی مشابه قلوه سنگ از درون کوره خارج می‌ شوند.

مرحله پنجم، خنک سازی و آسیاب نهایی، با خروج کلینکر از درون کوره و تماس با هوای آزاد، دمای آن به سرعت از دو هزار درجه سانتی‌گراد به صد تا دویست درجه سانتی ‌گراد می ‌رسد. در این مرحله با آسیاب کردن مجدد کلینکر، چندین ماده مختلف به ترکیب اضافه می ‌شود تا محصول نهایی سیمان به دست آید. سنگ گچ به منظور تعدیل زمان گیرش و مقاوم سازی به کلینکر اضافه و به همراه آن آسیاب می ‌شود. به علاوه، این ماده از چسبیدن ترکیب به بدنه و گلوله ‌های آسیاب جلوگیری می ‌کند. مواد دیگری نظیر تری اتانول آمین نیز به منظور ریز شدن بهتر مواد و جلوگیری از گوله شدن آن‌ ها مورد استفاده قرار می ‌گیرند. به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی، حرارت ایجاد شده توسط کلینکر به کوره باز می ‌گردد.

آخرین مرحله از تولید سیمان، فرآیند آسیاب کردن نهایی است. در کارخانه سیمان، طبلک ‌های گردانی به همراه گلوله‌ های فولادی وجود دارند. پس از فرآیند خنک شدن، کلینکر به درون این طبلک ‌ها منتقل می ‌شود. با اتمام آسیاب نهایی، پودر ریزی به دست می ‌آید که هر کیلوگرم از آن شامل هفتاد و پنج میلیون ذره است. این پودر، سیمان نام دارد.

مرحله ششم، بسته بندی و انتقال به انبار، در این مرحله، سیمان در بسته ‌های بیست تا چهل کیلوگرمی بسته ‌بندی شده و از محل آسیاب به سیلو های مخصوص انتقال داده می‌ شود. البته اکثر سیمان تولید شده در مقادیر بالا توسط کامیون، قطار یا کشتی به محل‌های مورد نیاز انتقال می ‌یابند و فقط مقدار کمی از آن به صورت بسته ‌بندی شده به مشتریان تحویل داده می ‌شود.

دستگاه بلوک زنی هیدرولیک

بلوک زنی هیدرولیک

کاربرد بلوک سبک

در ساختمان سازی، بلوک سبک امروزه از ضروری ترین مصالح ساختمانی به حساب می آید و در دیوار چینی دیوارهای غیر باربر، پر کردن کف سازه، ساختن سقف و ایجاد شیب در بخش های مختلف ساختمان به کار می آید. بسته به کم و کیفی که انواع بلوک های ساختمانی سبک دارند، می توان از آن ها در قسمت های مختلف یک سازه استفاده کرد.

مزیت های بلوک های ساختمانی سبک

استفاده از بلوک سبک در ساخت و ساز تا حد زیادی موجب صرفه جویی در هزینه ها، انرژی و مدت زمان انجام کار می شود. این مصالح ساختمانی به خاطر بافت هوادهی شده و وزن بسیار کمی که دارد، در مقابل سرما و گرما عایق است، سرعت نصب و اجرای بالایی دارد و هزینه حمل و نقل و ساخت و ساز را به صورت قابل توجهی کم می کند.

به کارگیری بلوک سبک در ساختمان باعث می شود که در مقابل صدا عایق باشد، در صورت وقوع زلزله کمترین آسیب را متحمل بشود و با صرفه جویی در مصرف انرژی سرمایشی و گرمایشی، دوستدار محیط زیست محسوب شود. در ادامه معرفی بلوک زن نیمه اتوماتیک انواع بلوک سبک را کارشناسان سایت ماشین سازی تیام برای شما معرفی خواهند کرد..

دستگاه بلوک زنی هیدرولیک

بلوک زنی

انواع بلوک های سبک ساختمانی

انواع بلوک های سبک ساختمانی با نام بلوک هبلکس، بلوک گازی، بلوک سه جداره، بلوک سیمانی، بلوک لیپر، بلوک لیکا و غیره وجود دارد، که در ادامه به شرح ویژگی های پر کاربرد ترین آن ها می پردازیم. بلوک سبک گازی، بلوک گازی از سیمان و آهک و سیلیس ساخته شده و قابل بازیافت می باشد. سبک و مستحکم بودن این بلوک سبک از ویژگی های قابل توجه آن به حساب می آید. بلوک گازی مقاومت بالایی در مقابل عوامل محیطی دارد و برای ساخت و ساز در هر منطقه آب و هوایی مناسب است.

دو نوع اتوکلاو و غیر توکلاو برای بلوک گازی وجود دارد. نوع اتوکلاو بلوک گازی با نام AAC و نوع غیراتوکلاو آن با عنوان NAAC شناخته می شود. ای ای سی یا بلوک سبک هبلکس به خاطر خصوصیت های منحصر به فردش، کاربردی ترین نوع بلوک گازی محسوب می شود.

بلوک سبک هبلکس، این مصالح ساختمانی که با نام ای ای سی نیز شناخته می شود، نوعی بتن سبک متخلخل است که از ترکیب آب با سیلیس، آهک، سیمان و پودر آلومینیوم ساخته می شود.

تفاوتی که هبلکس با دیگر بلوک های سبک دارد این است که، ترکیبات اولیه بتن در دستگاه اتوکلاوه تحت حرارات دویست درجه سانتی گراد و فشار دوازده اتمسفر اتوکلاوه می شود. این بلوک برای دیوار چینی در انواع و اقسام سازه ها کاربرد دارد. وزن بسیار کم و تخلخل زیاد بلوک هبلکس باعث شده که مزیت های قابل توجهی در ساختمان سازی داشته باشد. در واقع ویژگی های منحصر به فرد هبلکس خیلی بیشتر از سبک بودن آن است. مقاومت بالایی که این مصالح ساختمانی در برابر سرما، گرما و رطوبت دارد.

همچنین ماهیت انعطاف پذیر آن که از ساختمان در مقابل آسیب های احتمالی زلزله جلوگیری می کند، بخشی از قابلیت های این مصالح ساختمانی به شمار می رود. ساختمان هایی که با بلوک هبلکس ساخته می شوند، عایق صدا هستند. این ویژگی در نوع خود اهمیت زیادی در ساخت مجتمع های مسکونی و یا واحدهای صنعتی بزرگ دارد. سازه های بلوک هبلکس همچنین در برابر آتش گرفتگی و سرمازدگی مقاومت بالایی دارند. به این ترتیب در بحث ایمنی ساختمان این مصالح ساختمانی حرف اول را می زنند.

به علت قابلیت بلوک هبلکس در عدم انتقال گرما و سرما از بیرون به داخل یا برعکس، مصرف انرژی بهینه می شود و هزینه کمتری صرف سیستم های سرمایشی و گرمایشی ساختمان می شود. در بحث هزینه ها، موضوع سهولت و سرعت در حمل و نقل و اجرای هبلکس با چسب مخصوص هبلکس نیز، مقرون به صرفه بودن این مصالح ساختمانی را اثبات می کند. قابلیت برش کاری و سوراخ کاری که در بلوک هبلکس وجود دارد باعث شده که، بتوان به راحتی در هر کجای ساختمان از آن استفاده کرد و کلیه امور ساختمانی مثل سیم کشی برق را بدون کوچکترین مشکلی و با سرعت هر چه بیشتر پیش برد.

بلوک سبک صنعتی یا بلوک لیکا

این بلوک ساختمانی از سیمان و آب ساخته می شود. البته جز جدایی ناپذیر حفره های هوایی نیز در بافت این بلوک وجود دارد. دیوارهای بیرونی، سقف و نمای ساختمان از فضاهایی است که می توان در آن از بلوک لیکا استفاده کرد.

بلوک سبک سه جداره

این نوع بلوک در ساخت دیوارهای بیرونی کاربرد دارد و از ترکیب انواع پوکه های معدنی با آب و حباب های هوا ساخته می شود. بلوک سیمانی، بلوک سیمانی از سیمان و ماسه و آب و به صورت متخلخل ساخته می شود. این نوع از بلوک ها مقاومت فشاری کمتری نسبت به بلوک های باربر دارند.

بلوک لیپر

در تولید این نوع بلوک سبک از دانه صنعتی پرلیت و پوکه اسکوریا و پومیس استفاده می شود. بلوک لیپر در ساخت تیغه های جدا کننده فضا، تیغه های داخلی، و به طور کل دیوارهای غیر سازه ای استفاده می شود. این مصالح ساختمانی مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد.
بهترین انتخاب بلوک ساختمانی
در میان انواع و اقسام بلوک های ساختمانی سبک، بلوک هبلکس از مزیت های قابل توجهی نسبت به دیگر بلوک های ساختمانی برخوردار می باشد. انتخاب بلوک هبلکس در دیوارچینی ساختمان شما و یا احداث پروژهای بزرگ صنعتی، عاقلانه ترین قدم برای اطمینان از ایمنی ساختمان، صرفه جویی در هزینه ها، مصرف بهینه انرژی و همچنین وفاداری به قوانین پایداری محیط زیست است. امیدواریم که تا به اینجای معرفی بلوک زن نیمه اتوماتیک را توانسته باشید اطلاعات خوبی کسب کرده باشیند. در ادامه بحث قیمت بلوک زن نیمه اتوماتیک را برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد.

شما در سایت ماشین سازی تیام می توانید انواع دستگاه بلوک زن تولید شده توسط این مجموعه را به همراه اطلاعات آن مشاهده نمایید.

مجموعه ماشین سازی تیام با چند دهه سابقه در عرصه صنعت در زمینه ساخت ماشین آلات صنعتی و ساختمانی توانسته با ارائه محصولاتی با کیفیت بالا، دوام زیاد و قیمت مناسب اعتماد مشتری های خود را در این سال ها به خود جلب کند. بلوک زن نیمه اتوماتیک با استفاده از نیروی برق جهت ساخت انواع بلوک در کارگاه های عمرانی، ساختمان سازی و احداث کارخانه مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست