پشتیبانی تلفنی

تلفن کارخانه

احداث کارگاه بلوک زنی

ماشین سازی تیام

راه اندازنی  یک کارگاه بلوک زنی می‌تواند یک فرصت اقتصادی عالی برای ایجاد یک کسب و کار و ایجاد اشتغال برای جوانان باشد، اما نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و رعایت موارد مختلف مانند مدیریت تولید و مواد خام، متراژ زمین کارگاه، اموزش نیرو کار و استفاده از بهترین تجهیزات در فرایند احداث کارگاه بلوک زنی است.

برای احداث کارگاه تولید بلوک به چند متر زمین نیاز داریم؟

باتوجه به تعداد دستگاه های بلوک زنی و حجم تولید زمین و متراژ مورد نیاز تولید بلوک سیمانی متفاوت است. برای راه اندازی یک کارگاه متوسط بلوک زنی با پرسنل کمتر از 5 نفر نیاز به زمینی به متراژ حدود 1000 متر می باشد و برای توسعه کارگاه تولید بلوک به همین نسبت به زمین برای کارگاه نیاز است.

 مکان کارگاه

انتخاب مکان مناسب برای کارگاه بلوک زنی یکی از اصلی‌ترین و اولین گام‌ها در شروع کار است. مکان باید به منابع مواد اولیه و بازارهای مصرف نزدیک باشد تا هزینه‌های حمل و نقل به حداقل برسد. بسته به موقعیت جغرافیایی و هزینه‌های اجاره یا خرید زمین، هزینه‌های مکان کارگاه می‌تواند متفاوت باشد. به طور متوسط اجاره یا خرید یک قطعه زمین صنعتی بین 100 تا 500 میلیون تومان هزینه دارد.

نکات انتخاب زمین برای کارگاه بلوک زنی

درصورتیکه قصد راه اندازی کارگاه بلوک زنی داشته باشید، قبل از انتخاب زمین باید نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • تعداد کارگر ها
  • حجم کار
  • شرایط آب و هوایی منطقه

در واقع اگر شرایط آب و هوایی منطقه شما بیش از حد سرد است و زمستان های طولانی دارید، بهتراست که کارگاه خود را به‌ صورت رو بسته انتخاب کنید زیرا تولید بلوک در فضای روباز و در هوای سرد اصلا توصیه نمی شود

شرایط تهویه هوا

اگر محل احداث کارگاه بلوک زنی شما بیش از حد گرم است، حتما شرایطی را فراهم کنید که در زمان های اوج گرما بتوانید دستگاه بلوک زنی خود را با یک روش مناسب خنک کنید

روباز یا بسته بودن کارگاه بلوک زنی

اگر شما در منطقه ای زندگی می کنید که گرد و غبار زیاد است، بهتر است که محل دپو و یا جمع آوری بلوک های تولید شده را در یک محیط کاملا بسته انتخاب کنید که گرد و غبار و آلودگی به آنجا نفوذ نکند. زیرا بلوک ها قبل از خشک شدن کمی آسیب پذیر هستند و باید از نور خورشید، سرمای زیاد و از آلودگی به دور باشند.

در برخی از شرایط همچون شرایط آب و هوایی خیلی سرد یا شرایط بارانی نمی‌ توان در فضای آزاد کار کرد بنابراین باید به فکر احداث کارگاهی باشید که متراژ بیشتر آن را فضای بسته و متراژ کمتر آن به فضای باز اختصاص داده شده باشد

گر قصد راه اندازی کارگاه بلوک زنی را دارید، حتماً به دنبال پاسخ این سوال هستید که برای راه اندازی این کسب و کار کارگاه بلوک زنی چه مقدار سرمایه لازم است؟ در حقیقت به دنبال این هستید که نسبت درآمد کارگاه بلوک زنی به میزان هزینه راه اندازی کارگاه بلوک زنی چقدر می باشد.

تجهیزات مورد نیاز کارگاه بلوک زنی چیست؟

برای راه اندازی کارگاه بلوک زنی متوسط تجهیزات مختلفی را نیاز دارید. از جمله مهمترین تجهیزات برای شروع این کسب و کار دستگاه بلوک زنی اتوماتیک یا دستگاه بلوک زنی نیمه اتوماتیک شناخته می باشد. دستگاه های بتن و بلوک امروزه در شکل های مختلف و با استانداردهای مختلف عرضه می شوند. علاوه بر این موارد باید سایر تجهیزات مورد نیاز مانند بیل و فرغون را نیز تهیه کنید.

تعداد دستگاه های بلوک زن

در صورتی که حجم تولید شما زیاد باشد و دستگاه‌ های شما نیز به بیش از ۲ الی ۳ عدد باشند قطعا باید یک زمین با متراژ بزرگ و حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ متر و بیشتر تهیه کنید.
. اما در صورتی که حجم تولید شما در حد نرمال و کم باشد می توانید در یک کارگاه ۲۰۰ متری نیز فعالیت خود را آغاز کنید

درآمد کارگاه بلوک زنی

اگر بخواهیم درآمد کارگاه بلوک زنی را به دست بیاوریم باید مقدار فروش را با هزینه های تولیدی مورد بررسی قرار دهید. لازم است به این موضوع توجه کنید که با هر مقدار سرمایه ای که فعالیت در حوزه بلوک زنی را آغاز کرده اید، در نهایت شما یک شغل پرسود خواهید داشت. همانگونه که می دانید کارگاه بلوک زنی به عنوان یکی از مشاغل تولیدی شناخته می شوند. هر اندازه بتوانید به صورت روزانه تولید بلوک را افزایش دهید، با درآمد بیشتر مواجه می شوید. درآمد کارگاه های بلوک زنی در ساعت های مختلف و با حجم کاری متفاوت، متغیر است. در این بین با توجه به سرمایه ای که شما در نظر گرفته اید باید راندمان و بازدهی کار خود را در نظر بگیرید.

لازم به ذکر است که دستگاه بلوک زنی را می توانید در دو نوع اتوماتیک و دستی داشته باشید. بسته به مقدار سرمایه ای که برای راه اندازی کارگاه بلوک زنی کنار گذاشته اید می توان از مزیت هر کدام بهره برد. برای راه اندازی کارگاه بلوک زنی اتوماتیک نیاز به پرداخت هزینه های بیشتر برای خرید تجهیزات استاندارد خواهید داشت، در طرف مقابل، کارگاه بلوک زنی دستی امروزه به عنوان یکی از مشاغل پرطرفدار شناخته می شود. با راه اندازی یک کارگاه بلوک زنی می توانید چشم انداز مناسبی برای ارتقاء سطح کارکرد خود مد نظر قرار دهید.
به منظور تولید بیشتر و افزایش درآمد می توانید در فواصل زمانی خاص اقدام به بروز رسانی تجهیزات کنید.

نیروی انسانی و آموزش

برای بهره‌برداری از ماشین‌آلات و تجهیزات، نیاز به نیروی کار ماهر و آموزش‌دیده دارید. هزینه‌های استخدام نیروی کار می‌تواند بسته به منطقه جغرافیایی و تعداد کارکنان مورد نیاز متفاوت باشد. به طور معمول، یک کارگاه بلوک زنی به 10 تا 20 نفر تعداد کارکنان نیاز دارد که هزینه‌ی ماهیانه آن ممکن است بین 50 تا 100 میلیون تومان باشد.

آموزش کارکنان

برای به کارگیری بهینه از تجهیزات پیشرفته ماشین سازی تیام، نیاز به آموزش کارکنان دارید. هزینه‌های آموزش می‌تواند بسته به دوره‌های ارائه‌شده توسط ماشین سازی تیام و مدت زمان دوره متفاوت باشد.

مواد اولیه و هزینه‌های جاری

خرید مواد اولیه

مواد اولیه‌ای که برای تولید بلوک‌ها نیاز دارید شامل سیمان، شن، ماسه و آب است. هزینه‌های خرید مواد اولیه به میزان تولید و قیمت روز مواد بستگی دارد. به طور متوسط، هزینه‌های مواد اولیه ماهانه بین 100 تا 300 میلیون تومان می‌باشد.

هزینه‌های نگهداری و تعمیرات

بهره‌برداری از ماشین‌آلات نیاز به نگهداری و تعمیرات منظم دارد. ماشین‌آلات **ماشین سازی تیام** با کیفیت بالا طراحی شده‌اند، اما با این وجود نیاز به تعمیرات دوره‌ای دارند. هزینه‌های نگهداری و تعمیرات ممکن است سالانه بین 20 تا 50 میلیون تومان باشد.

نتیجه‌گیری

احداث یک کارگاه بلوک زنی نیازمند سرمایه‌گذاری قابل توجهی است. از انتخاب مکان و خرید ماشین‌آلات گرفته تا هزینه‌های جاری، تمامی جوانب باید با دقت بررسی شوند. ماشین سازی تیام با ارائه ماشین‌آلات و تجهیزات با کیفیت بالا، می‌تواند به شما در کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری کمک کند. برنامه‌ریزی دقیق مالی و اقتصادی، مدیریت مناسب و بازاریابی موثر از عوامل کلیدی موفقیت در این کسب و کار هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *